Carrière

Collega's bij GT Bunck zijn enthousiast over hun vak, nemen verantwoordelijkheid, staan dichtbij de cliënten en geven cliënten duidelijkheid. Direct en to the point handelen dus. 

Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen, zoek je een buitengewoon prettige werkomgeving, neem contact op en kijk of jij ons team kunt versterken!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s.

Heb je een passende opleiding, een hands-on mentaliteit, affiniteit met ondernemers en cijfers en heel veel zin om met plezier aan het werk te gaan in de accountancy? 

Dan ben jij voor GT Bunck de ideale kandidaat! 

In verband met de groei van het aantal cliënten zijn we op zoek naar een goede collega die ons team kan ondersteunen en versterken. 

Wat is je uitdaging? 

Je werkt voor 10- tallen leuke cliënten, waarvoor je soms wel wat langer dan van 9 tot vijf wilt werken. Je werkt samen met 8 assistent accountants, die gemiddeld 7 jaar ervaring in de branche hebben, 6 accountants, 5 belastingadviseurs en 4 salarisadministrateurs zullen je ieder op deze 3 vakgebieden terzijde staan. 2 ervaren collega's begeleiden je bij je werkzaamheden. 

En 1 plek voor jou! 

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek. Bel 020-5470800 en vraag naar Gert Vermeulen of Viktor Ruijgrok, of stuur je CV naar: viktor@gtbunck.nl