Carrière

Collega's bij GT Bunck zijn enthousiast over hun vak, nemen verantwoordelijkheid, staan dichtbij de cliënten en geven cliënten duidelijkheid. Direct en to the point handelen dus.

Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen, zoek je een buitengewoon prettige werkomgeving, neem contact op en kijk of jij ons team kunt versterken!

Wij zoeken  een ervaren en een startende (assistent) accountant

Hecht jij aan een goede balans tussen werk en privé?
Geloof jij dat je ook zonder uren overwerk de maximale kwaliteit kan leveren?
Denk jij dat je beter presteert als je fit bent?

Wegens de groei van onze klantenportefeuille en ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een startende (assistent) accountant (1- 3 jaar ervaring) en een ervaren (assistent) accountant (meer dan 5 jaar ervaring).

Wij bieden je afwisselende werkzaamheden, werken voor vele verschillende cliënten in verschillende branches, samenwerken met 26 gedreven collega’s, geen dag hetzelfde als de vorige en de mogelijkheid om je praktijkstage bij ons te volgen!

Verder hechten wij aan een goede balans tussen werk en privé. Wij geloven er niet in dat de maximale kwaliteit geleverd wordt als overwerk de standaard is. Veel van onze medewerkers combineren een carrière in de accountancy met sportieve of maatschappelijke ambities. Oftewel, fitte in plaats van vermoeide mensen!

Collega's bij GT Bunck zijn enthousiast over hun vak, nemen verantwoordelijkheid, staan dichtbij de cliënten en geven cliënten duidelijkheid. Direct en to the point handelen dus.

Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen, zoek je een buitengewoon prettige werkomgeving, neem contact op en kijk of jij ons team kunt versterken! Heb je een passende opleiding, een hands-on mentaliteit, affiniteit met ondernemers en cijfers en heel veel zin om met plezier aan het werk te gaan in de accountancy? Dan ben jij voor GT Bunck de ideale kandidaat!

Over GT Bunck
GT Bunck heeft een divers klantenpakket in het MKB. Afwisseling tussen jaarrekeningen samenstellen en controleren. Goede werkomstandigheden, geen overwerk en toch je opleiding tot accountant doen!

GT Bunck is een kleinere accountantsorganisatie, waar we onze klanten met verschillende vraagstukken bijstaan. Zo leer je al snel jaarrekeningen samenstellen, kun je genoeg controle-uren maken voor de praktijkopleiding tot accountant en raak je betrokken bij de fiscale advisering van klanten.

Wij hechten aan een goede werkomgeving met ruime werkplekken, in hoogte verstelbare bureaus en dubbele schermen. Bovendien is overwerk een zeldzaamheid, omdat wij niet geloven in kwalitatief goede dienstverlening met vermoeide medewerkers.

Kwaliteit & ontwikkeling medewerkers
GT Bunck wil altijd kwaliteit leveren aan klanten en tevens onze werkzaamheden vastleggen in goede dossiers . Wij zijn er dan ook trots op dat we in 2015 door de NBA en AFM voldoende getoetst zijn, zodat we controle-opdrachten kunnen blijven uitvoeren. Zitten we sindsdien stil? In tegendeel: wij proberen onszelf altijd verder te ontwikkelen.

Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om bij ons de praktijkopleiding Assurance te doen. Je kunt ervaring opdoen met controle-opdrachten én samenstelopdrachten en kunt hierbij voldoende uren maken voor je stage.

Verder delen we kennis met elkaar 'on the job' en met bijvoorbeeld ochtendsessies waarbij actuele en concrete onderwerpen besproken worden. Zo ontwikkelen we onze medewerkers en garanderen we de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.

Werkomstandigheden
Bij GT Bunck vinden we goede werkomstandigheden enorm belangrijk. Daarom is ons kantoor onlangs volledig gerenoveerd, zodat iedereen 2 schermen heeft en in hoogte verstelbare bureaus waardoor je ook staand kunt werken. Dit is een stuk gezonder dan de hele dag zitten!