Harry Thijssen, Directeur / trainer

"De dienstverlening van GT Bunck is gestart nog voor de oprichting van Floreo Training & Coaching. Wij zijn gelukkig met de kwalitatieve bijdrage van Viktor Ruijgrok, die ons achter de schermen heeft voorzien van specifieke kennis. Onze holdingstructuur, het vastleggen van de essentiële afspraken, de (salaris-)administratie, personeelscontracten en na verloop van tijd het in fases ontvlechten van de partners heeft geleid tot de huidige situatie binnen ons bedrijf. Van een driehoofdige directie naar een DGA-structuur. Door de kennis en kunde van GT Bunck prima gecoördineerd, wat van groot belang is geweest voor de continuïteit van Floreo."

"Een gezonde financiële bedrijfsvoering heeft alles te maken met heldere programma's en het implementeren daarvan in het dagelijkse handelen. In de begeleiding naar het vinden van de juiste financiële partner (bank) heeft GT Bunck ook een cruciale rol vervuld. Zowel voor startende ondernemers als voor ondernemers die een betrouwbare partner zoeken op fiscaal en accountantsniveau is GT Bunck in onze visie de moeite waard om mee in gesprek te gaan.

De website vertegenwoordigt de menselijke kant van GT Bunck. Ook in de contacten met de medewerkers van GT Bunck ervaren wij deze persoonlijke benadering."