Bezoekersprotocol in verband met Corona-virus

GT Bunck Accountants Belastingadviseurs heeft op basis van de adviezen van het RIVM en het kabinet om besmetting met en verspreiding van het Corona-virus te voorkomen het volgende protocol opgesteld.

  1. Besprekingen vinden zoveel mogelijk via de telefoon of een beeldverbinding zoals Skype, FaceTime, Teams etc. plaats. Indien dat niet mogelijk is, wordt telefonisch een afspraak ingepland.
  2. Wilt u eerst een afspraak maken voordat u langskomt? Kom niet te vroeg.
  3. We vragen u zo mogelijk alleen te komen zodat het aantal bezoekers beperkt blijft.
  4. We verzoeken u thuis te blijven als u een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 °C).
  5. We verzoeken u thuis te blijven als iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 °C) en/of benauwdheidsklachten.
  6. We zullen u vragen direct in de spreekkamer plaats te nemen, bezoek aan andere ruimten zoals het toilet dient zoveel mogelijk te worden vermeden.
  7. We vragen u voorafgaand aan de afspraak uw handen met zeep te wassen, minimaal 20 seconden of gebruik de beschikbare desinfecterende middelen.
  8. Fysiek contact wordt gemeden, we houden 1,5 meter afstand en we schudden geen handen.
  9. We vragen u altijd de aanwijzingen van de medewerkers van GT Bunck  te volgen.

Deze maatregelen nemen wij ter bescherming van uw en onze gezondheid en veiligheid en om de verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Uiteraard stellen we alles in het werk om onze dienstverlening zoveel mogelijk door te laten gaan. Als u vragen heeft hierover, kunt u contact opnemen met Gert Vermeulen of Viktor Ruijgrok: 020-547.08.00.