Update maatregelen Coronavirus

In aanvulling op ons vorig bericht hebben wij het memo geactualiseerd. Zo is er meer duidelijkheid over het verkrijgen van uitstel van betaling en zijn de voorwaarden bekend gemaakt voor de tijdelijke ondersteuning voor zzp-ers. Bekijk memo hier.

Het verzoek tot bijzonder uitstel van betaling dient u in nadat u een aanslag opgelegd hebt gekregen. Een voorbeeldbrief hiervoor is opgenomen in het memo. Wij willen en kunnen u natuurlijk ook helpen bij het opstellen van deze brief.

Zodra er meer bekend is over de voorwaarden van de NOW (tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud), informeren wij u verder!

Vanwege de vele vragen die wij krijgen en de ondersteuning die wij op dit moment bieden, zijn wij wellicht niet direct beschikbaar. De collega’s van GT Bunck werken zo veel als mogelijk vanuit huis, zodat wij nog steeds onze dienstverlening kunnen continueren.
Voor contact verzoeken wij je zoveel mogelijk per mail vragen te stellen, wij bellen je dan terug of geven per mail antwoord.

Zodra er meer relevante informatie beschikbaar is, verzorgen wij weer een update over de maatregelen en mogelijkerwijs te nemen acties!