Waar staan we voor?

Een goede accountant en fiscalist kent de actuele stand van zaken. Van de wetten, de rechten en de plichten die ondernemers, ondernemingen en organisaties aangaan. Hij (of zij) weet welke fiscale voordelen er te halen zijn. Hij zoekt in overleg met u kansen en mogelijkheden op. Hij geeft u gevraagd, maar ook ongevraagd advies als hij denkt dat u daar voordeel mee kunt behalen en waarschuwt u voor valkuilen en toekomstige wijzigingen. Alles moet kloppen. U moet er van op aan kunnen dat zijn adviezen en zijn cijfers waterdicht zijn. Wij zijn zo'n organisatie waar u op kunt vertrouwen. En toch vinden we dat niet genoeg. Onze ambitie ligt net wat hoger.

We willen uw financiële baken zijn. Ontzorgen en inspireren. We willen graag uw adviseur zijn als het gaat om grote beslissingen. Dat kunnen we alleen maar goed doen als we dichtbij u mogen staan. Wij zorgen ervoor dat we voldoende kennis hebben van uw branche en geven veel aandacht aan uw onderneming. Dan kunnen we onze toegevoegde waarde tonen. Daarvoor heb je mensen nodig met de GT Bunck mentaliteit. Goed rekenen, dat kun je leren, een mentaliteit heb je of heb je niet. Alle mensen van GT Bunck hebben de mentaliteit die zich kernachtig laat omschrijven met één woord: betrokkenheid. Daar mag u op rekenen.

Daar kunnen we zelf veel over vertellen, maar dat lijkt al gauw op opscheppen. En daar zijn we dan weer net te bescheiden voor. Daarom hebben we een aantal van onze cliënten gevraagd iets over ons te zeggen. Onder het kopje 'cliënten over ons' vindt u een paar van die referenties.

De maatschap GT Bunck Accountants Belastingadviseurs wordt gevormd door Linda Splinter, Gert Vermeulen en Viktor Ruijgrok. Angelica Stevens maakt het management team compleet.