Bas Neijenhuis

Salarisadministrateur
Assistent-accountant

Wat is je functie, en wat doe je dan precies?
Assistent Accountant en salarisadministrateur.
 
Omschrijf eens een gemiddelde werkdag.
Mijn werkdag (als salaris administrateur) bestaat uit veelvuldig telefonisch en mailcontact met onze klanten en daarbij het opstellen van loonstroken etc. Als assistent accountant ben ik vooral bezig met het verwerken of controleren van administraties en het opstellen van jaarcijfers en allerlei advisering hierover.
 
Wat was je eerste baantje?
Keukenhulp bij de poffertjeskraam. Die kraam komt nog steeds elk jaar in ons dorp.
 
Wanneer wist je wat je wilde worden als je groot was? Wat was dat?
Ik heb nooit geweten wat ik wilde worden. Zodra mensen aan mij vroegen wat ik wilde worden haalde ik altijd mijn schouders op.
 
Hoe ben je bij GT Bunck terecht gekomen?
In 1991 was ik de tennisleraar van Gert Vermeulen. Die dacht waarschijnlijk, 'If I can't beat him...' en vroeg of ik bij hem wilde komen werken.
 
Wiens balans zou je graag eens willen opmaken?
koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Lijkt mij leuk om eens te zien wat die allemaal bezitten. En dan kunnen we eens zien wat het Koningshuis ons kost!
 
Welke opleiding heb je gedaan?
Mavo/Havo/ASR (reiswezen) en het praktijkdiploma Boekhouden en het praktijkdiploma Lonen. Natuurlijk volg ik daarnaast nog diverse vaktechnische cursussen. Om bij te blijven ga ik ieder jaar naar de diverse vaktechnische seminars.
 
Vertel eens iets verrassends over jezelf.
Naast het maken van indische rijsstafels vind ik het leuk om mij met de jeugd van onze tennisclub bezig te houden. Mijzelf inzetten als vrijwilliger voor allerlei zaken die ervoor zorgen dat de jeugd betrokken blijft bij onze vereniging met als doel ze te behouden voor de club.