Jennifer Veenboer

Receptioniste secretaresse

Wat is je functie?
Ik werk als receptioniste secretaresse. Als klanten bellen komen ze vaak bij mij terecht. Ik help ze bijvoorbeeld door middel van het telefoongesprek door te verbinden naar collega’s of beantwoord zelf direct de vraag die ze hebben.

Wat was je eerste baantje?
Mijn eerste baantje was als vakkenvuller/caissière bij de BONI supermarkt. Ik ging hier samen met een vriendinnetje naartoe om gezellig samen te gaan werken, maar helaas hebben we nooit samen daar gewerkt maar werden we steeds apart ingedeeld…

Wanneer wist je wat je wilde worden als je groot was?
Toen ik 10 was wist ik zeker dat ik dolfijnen-trainster wilde worden. Toen ik wat ouder was en op Curaçao met hen kon zwemmen vond ik de ervaring erg leuk, maar ik ben toch ook wel blij dat ik een andere toekomst heb gekozen.

Hoe ben je bij GT Bunck terecht gekomen?
Ik ben via een Facebook post bij GT Bunck terechtgekomen. Ik zag daar via Werkenbijgtbunck.nl de vacature voor receptioniste/secretaresse voorbij komen. Ik ben toen naar de website gegaan om wat meer te weten te komen over het bedrijf en de mensen en vond het er heel erg leuk uitzien. Ik heb mijn sollicitatie ingestuurd en na 2 gesprekken hoorde ik dat ik aangenomen was!

Wat is het leukste aan je werk?
Het leukste aan mijn werk is het vele contact met andere mensen. Elke dag is anders en hierdoor verrassend. Ik weet nooit precies wat ik die dag voor werkzaamheden zal uitvoeren.

Wat voor opleidingen(en) heb je gedaan?
Ik heb na mijn MAVO de opleiding directiesecretaresse/managementassistente op het ROC in Amstelveen in 2 jaar met mijn diploma afgerond. Chique naam van de opleiding hè?

Met wie zou je wel eens in een vliegtuig willen zitten?
Met de familie Obama en mijn eigen familie en dan vliegen we samen naar Washington DC voor een tour door het Witte Huis. Ik denk dat dat een hele gezellige en vooral ook heel leerzame vakantie zal zijn. Daarna plak ik er met mijn familie nog graag wat extra tijd aan vast om in Amerika nog wat andere mooie plekken te bezoeken.

Vertel eens iets verrassends over jezelf.
Ik geef al een aantal jaar trainen aan kleine kinderen op de vereniging waar ik sport en ben van plan daar nog lang niet mee te stoppen! En ik ben gek op avonden lang gezelschapsspelletjes doen.