Margreet van der Winkel

Receptioniste
secretaresse

Wat is je functie, en wat doe je dan precies?
Ik ben receptioniste/secretaresse. Ik heb heel veel klantencontact via de mail en de telefoon. Ik beantwoord vragen van cliënten of verbind ze door met een collega die hen verder kan helpen. Daarnaast ontvang ik de cliënten die hier op kantoor komen en verwerk de post.

Wat was je eerste baantje?
Mijn eerste baantje was bessen plukken bij de boer in de grote vakantie. Ik was destijds nog te jong voor een echt bijbaantje maar wilde wel graag iets doen om geld te verdienen dus dat werd bessen plukken.

Wanneer wist je wat je wilde worden als je groot was? Wat was dat?
Al heel jong wist ik dat ik kapster wilde worden. Heerlijk met mensen kletsen en creatief bezig zijn. Ik ben later ook echt kapster geworden maar ik moest ermee stoppen. Vervolgens heb ik me op het sporten gestort en dit is mijn eerste “kantoorfunctie”.

Hoe ben je bij GT Bunck terecht gekomen?
Ik zag een bericht op social media dat GT Bunck iemand zocht voor de receptie en het secretariaat. Ik heb in het verleden Gert en Linda hardloop trainingen gegeven dus ik kende het bedrijf al wel een beetje en besloot een sollicitatiemail te schrijven. Na gesprekken met Gert en collega’s van het secretariaat ben ik aangenomen!

Wat is er zo leuk aan jouw vak?
Het leukste is dat geen dag hetzelfde is: als je ‘s-ochtends begint, weet je nooit wat de dag je gaat brengen. Je hebt contact met zoveel verschillende soorten mensen en bedrijven die allemaal anders zijn en andere vragen hebben. Als je dan voor die mensen een goede oplossing kan bieden dan is dat heel leuk.

Naast wie zou je wel eens in een vliegtuig willen zitten. Waar gaan jullie naar toe?
Naast Dj Hardwell, we vliegen naar Ibiza om een mooi feestje te bouwen. En daarbij kan hij mij meteen de kneepjes van het DJ vak leren.

Vertel eens iets verrassends over jezelf.
Ik ben de man in huis: ik hou van klussen en repareren, dus als er iets stuk is dan pak ik gereedschap en ga aan de slag!