Martinique van Baarsen

Salarisadministrateur

Wat is je functie?
Salarisadministrateur.

Omschrijf eens een gemiddelde werkdag.
Het voeren van de loonadministratie voor veel verschillende cliënten en alles wat daarbij hoort. Ik heb veel contact via de telefoon en mail, geen dag is hetzelfde door alle verschillende vragen en ontwikkelingen in ons vakgebied.
Daarnaast beheer ik GT Bunck online. Ik heb hierdoor ook veel contact met cliënten op een heel ander vlak, er raken nog wel eens wat pincodes, wachtwoorden en gebruikersnamen kwijt...

Wat was je eerste baantje?
In de postkamer van een uitgeverij van kerst-, trouw- en geboortekaarten.

Wat wilde je worden. En waarom ben je dat niet geworden?
Ik wilde bij de politie. Toen ik doorkreeg dat het heel wat meer inhoudt dan het parmantig rondlopen in een uniform ben ik andere dingen gaan bedenken.

Hoe ben je bij GT Bunck terecht gekomen?
Ik heb gereageerd op een advertentie, terwijl ik op dat moment iets heel anders deed. Er was meteen een goede klik en 1 januari 2009 begon mijn carrière bij GT Bunck met een nieuwjaarsontbijt.

Wat is er zo leuk/bijzonder aan jouw vak?
Het vele klantcontact is erg leuk, de constante veranderingen en ontwikkelingen zorgen ervoor dat ik iedere dag weer bijleer.
We hebben een hele leuke groep collega's die alles behalve saai zijn!

Welke opleiding heb je gedaan?
Sociaal Pedagogisch Werk, 1,5 jaar psychologie gestudeerd, praktijkdiploma loonadministratie. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op salarisgebied volg ik ieder jaar vaktechnische cursussen.

Van wie zou je wel eens de belastingaangifte willen doen?
De nummer één van de Quote 500.

Naast wie zou je in een vliegtuig willen zitten?
Naast of eigenlijk tussen mijn twee dochters in op weg naar Zuid-Afrika.

Vertel eens iets verrassends over jezelf
Ik richt graag huizen in en adviseer steeds vaker op verzoek mijn familie en vrienden. In de weekenden ben ik regelmatig aan het behangen, schilderen of in een interieurwinkel te vinden.