Paulien Outshoorn

Assistent-accountant

Wat is je functie, en wat doe je dan precies?
Relatiebeheerder en Assistent Accountant. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en ik ben betrokken bij een aantal controleopdrachten.
 
Wat was je eerste baantje?
Bij Johnson Wax in Mijdrecht achter de lopende band.
 
Wanneer wist je wat je wilde worden als je groot was? Wat was dat?
Mijn droombaan was om cassière te worden in een supermarkt.
 
En waarom ben je dat niet geworden?
Toen ze in de supermarkten overgingen op scan apparaten barcodes was de charme er wel vanaf, het intoetsen van de bedragen is toch veel leuker? Al lijkt het me nog steeds leuk om een dagje als cassière te werken...
 
Hoe ben je bij GT Bunck terecht gekomen?
Jacqueline, de vrouw van Viktor Ruijgrok, staat volgens mij inmiddels op kantoor bekend als 'hoofd werving en selectie'. Vroeger waren wij buren...
 
Wat is er zo leuk/bijzonder aan jouw vak?
Het leuke, en gelijk ook het lastige, aan dit vak is dat er steeds van alles verandert. Niet alleen in de wet- en regelgeving, maar ook op het vlak van automatisering staat het niet stil. Daarnaast is het leuk om bij verschillende klanten 'binnen te kijken'.
 
Wiens balans zou je graag eens willen opmaken?
Ik zou de belastingaangifte van Madonna wel op willen stellen. Ik ben benieuwd hoeveel vermogen zij bij elkaar heeft verdiend.
 
Welke opleiding heb je gedaan?
Ik heb eerst de opleiding Bedrijfseconomie gedaan en ben toen gaan werken op de financiële afdeling van een mediabedrijf. Toen ik bij GT Bunck in dienst kwam, heb ik ook het theoretische gedeelte van de opleiding AA Accountancy gevolgd en afgerond. 
 
Naast wie zou je wel eens in een vliegtuig willen zitten. Waar gaan jullie naar toe?
Naast John de Mol en we zijn dan onderweg naar de opnamen van The Voice in Amerika.
 
Vertel eens iets verrassends over jezelf.
Ik vind de muziek van Ruth Jacott leuk.